fbpx
Hofstraat 73, 2675 BB Honselersdijk
westland@protech.mc
0174 509 409

PERFECTIE & TECHNOLOGIE

We maken verzorgingsformules
die geen weerga kennen
 • Wereldwijde ervaring

  DE SAMENWERKING TUSSEN DE R&D-TEAMS EN DE TECHNISCHE TEAMS, DIE AL MEER DAN 25 JAAR DUURT, IS HET GEHEIM ACHTER DE UITZONDERLIJKE PRODUCTASSORTIMENTEN DIE WE MAKEN. VIA ONZE PRODUCTASSORTIMENTEN EN DE DIENSTEN DIE WE VERLENEN IN ONZE SPA'S, KOMEN WE TEGEMOET AAN ELK VAN UW WENSEN – EN GAAN ZELFS EEN STAP VERDER IN ONS AANBOD VAN COMPLETE ESTHETISCHE OPLOSSINGEN.
 • R&D-laboratorium

  ONS R&D-LABORATORIUM IS GEVESTIGD BINNEN HET PRINSDOM, NET NAAST ONZE SPA FOR CARS. DANKZIJ DEZE NABIJHEID KUNNEN WE MET REËLE SITUATIES WERKEN OM ONZE FORMULE'S TE VERBETEREN EN NIEUWE PRODUCTEN TE ONTWERPEN DIE IN DE TOEKOMST OOK AAN UW BEHOEFTEN ZULLEN VOLDOEN.
 • Kwaliteits controle

  ELKE NIEUWE FORMULE DIE IN ONS LABORATORIUM WORDT ONTWIKKELD, WORDT DOOR ONZE EXPERTS GETEST IN ONZE AUTOVERZORGINGSCENTRA IN MONACO. DANKZIJ DEZE WERKWIJZE KUNNEN WE SNEL REAGEREN, ZODAT WE HOOGWAARDIGE PRODUCTEN KUNNEN CREËREN EN U HET TECHNOLOGISCHE NEUSJE VAN DE ZALM QUA AUTOVERZORGING KUNNEN AANBIEDEN.
 • Professioneel assortiment

  EENVOUDIG EN DOELTREFFEND: ONS PROFESSIONELE ASSORTIMENT GEBRUIKT DE ZUIVERE, GECONCENTREERDE DESKUNDIGHEID UIT ONZE PROTECH® MONTE-CARLO SPA FOR CARS EN BIEDT DAARMEE ONGEKENDE RESULTATEN. WE BIEDEN NIET ALLEEN PRODUCTEN VOOR DE VERZORGING VAN HET EXTERIEUR EN INTERIEUR VAN AUTO’S, MAAR OOK AANVULLENDE PRODUCTEN EN ACCESSOIRES DIE BIJ UW DOELGROEP PASSEN.
 • Consumenten assortiment

  HET ASSORTIMENT PRODUCTEN VOOR CONSUMENTEN VAN PROTECH® MONTE-CARLO IS RECHTSTREEKS AFGELEID VAN HET PROFESSIONELE ASSORTIMENT EN BIEDT EEN GERICHT ANTWOORD OP ELKE BEHOEFTE: SHAMPOO VOOR EXTERIEUR, PRODUCTEN VOOR INTERIEURVERZORGING, PRODUCTEN VOOR SCHOONMAAK EN RENOVATIE VAN KOPLAMPEN, ETC. HET CONSUMENTEN-ASSORTIMENT VAN PROTECH® MONTE-CARLO IS GEBRUIKSVRIENDELIJK EN BIEDT EEN HOOGWAARDIG EN PROFESSIONEEL RESULTAAT.

Wereldwijde ervaring

Dankzij onze strenge opleidingen en zorgvuldig toegepaste processen maken onze teams met gediplomeerde experts er een erezaak van om wereldwijd uitmuntende producten en diensten aan te bieden.

ProTech Monte-Carlo – WESTLAND

Hofstraat 73, 2675BB Honselersdijk
KVK nummer: 51116685

Openingsuren

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 17.00
Woensdag 9.00 – 17.00
Donderdag 9.00 – 17.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Zaterdag Op afspraak

Sociale media

ProTech Monte-Carlo Westland

Hofstraat 73, 2675BB HONSELERSDIJK
Tel. – 0174 509 409 westland@protech.mc
crossmenuchevron-down