fbpx
Hofstraat 73, 2675 BB Honselersdijk
westland@protech.mc
0174 509 409

WRAPPING

Geef uw auto een unieke stijl

Onbegrensde mogelijkheden in personaliseren
Naast een optische ook een beschermende functie
Aangebracht door vakmensen met oog voor detail
De personalisatiedrang is tegenwoordig groter dan ooit. Gelukkig zijn de mogelijkheden in kleuren en materialen voor het wrappen van uw auto bij ons eindeloos. We kunnen zelfs een heus 3D-effect toepassen om het geheel een nóg realistischer uiterlijk mee te geven.

Een elegante, sportieve, trendy of originele stijl. Laat uw fantasie de vrije loop en vraag onze experts naar de ultieme wrap die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen.
SERVICE OP MAAT

SERVICE OP MAAT

2 JAAR GARANTIE*

ZEER HOOGWAARDIGE FOLIES

De producten uit ons assortiment bestaan uit gelamineerde en gegoten folies van de hoogste kwaliteit. De folies zijn bestand tegen de meeste chemische middelen (alcohol, benzine, aangelengde zuren, olie, brandstoffen en meer). Met een dikte die gelijk is aan de laklaag van uw auto, biedt het materiaal buitengewone bescherming. Binnen 24 uur na het aanbrengen is de wrap al volledig gehecht.

SPECIAAL ONDERHOUD

Na behandeling bieden wij u een speciaal assortiment ProTech® producten en accessoires aan voor perfect onderhoud van de met folie bedekte oppervlakken.

AANBRENGTECHNIEK

Het aanbrengen van de wrapping gebeurt door onze specialisten dermate nauwkeurig dat het resultaat nauwelijks van een originele lak te onderscheiden is en de bijzondere kenmerken van ieder carrosseriedeel 100% intact blijven. De experts zorgen ervoor dat de folie het oppervlak perfect volgt en luchtbellen + blaasjes schitteren door afwezigheid. Het resultaat is gegarandeerd verpletterend!

2 JAAR GARANTIE

Onze folies hebben een garantie van 2 jaar* op scheurtjes, barstjes, luchtbelletjes en verkleuring. *Raadpleeg uw ProTech® expert in de buurt voor de lokale richtlijnen.

SCHADEVRIJE TOEPASSING

Dankzij puur vakmanschap en een uitstekende kwaliteit van onze folies is het beschadigen van uw auto tijdens het aanbrengen van de wrap uitgesloten. Na het eventueel verwijderen van de folie in de toekomst, zal u uw auto terugkeren in de oorspronkelijke staat.

CONTACTEER ONS / OFFERTE

ProTech Monte-Carlo – WESTLAND

Hofstraat 73, 2675BB Honselersdijk
KVK nummer: 51116685

Openingsuren

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 17.00
Woensdag 9.00 – 17.00
Donderdag 9.00 – 17.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Zaterdag Op afspraak

Sociale media

ProTech Monte-Carlo Westland

Hofstraat 73, 2675BB HONSELERSDIJK
Tel. – 0174 509 409 westland@protech.mc
crossmenuchevron-downarrow-right