fbpx
Hofstraat 73, 2675 BB Honselersdijk
westland@protech.mc
0174 509 409

LAKCORRECTIE & POLIJSTEN

Laat de gelakte oppervlakken weer glanzen als nieuw

Verwijderen van afwijkingen in de lak
Herstel van de originele glans
Verhogen van de kleurintensiteit
Wij weten zorgvuldig en efficiënt oneffenheden te verwijderen, beschadigingen weg te polijsten en alle gelakte oppervlakken weer hun oorspronkelijke glans terug te geven.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van lakcorrecties garanderen onze experts het beste resultaat voor uw auto.

Voordat we van start gaan, inventariseren en analyseren wij exact alle uit te voeren werkzaamheden en het resultaat dat u van ons verwacht. Wij geven aan welke onvolkomenheden niet aan de hand van lakcorrecties en polijsten hersteld kunnen worden en welke schades gerepareerd en/of opnieuw gespoten dienen te worden. U kunt dat door een reparateur van uw keuze laten uitvoeren of het aan ons toevertrouwen. 
WAARVOOR IS DE LAKCORRECTIE BESTEMD?

Ontdek de transparante beschermfolie

KLASSIEKERS

Werken aan klassiekers vereist speciale aandacht, tools en ervaring. Onze gecertificeerde experts kunnen de gelakte oppervlakken tot in detail analyseren, om vervolgens aan te geven welke onderdelen origineel zijn en welke ooit opnieuw zijn gespoten. Op die manier kunnen we een specifieke behandeling adviseren die recht doet aan het voertuig. Afhankelijk van de waarnemingen en conclusies die daaraan verbonden worden, kan dit een behandeling zijn die meerdere dagen in beslag neemt om de klassieker weer in topconditie te krijgen. Uiteraard wordt op basis van de beoogde werkzaamheden eerst een offerte gemaakt. De mogelijkheden leggen we persoonlijk aan u voor.

MODERNE VOERTUIGEN

Of u nu een nieuwe auto heeft of een auto die al enige tijd in gebruik is (en wellicht reeds enkele lakbeschadigingen heeft opgelopen), we kunnen u altijd helpen met één van onze behandelingen. Indien gewenst brengen we de auto terug in nieuwstaat en voorzien we de lak van de kenmerkende diepe, originele glans. Daarnaast beschermen we de lak tegen allerlei externe invloeden in de toekomst.

CONTACTEER ONS / OFFERTE

ProTech Monte-Carlo – WESTLAND

Hofstraat 73, 2675BB Honselersdijk
KVK nummer: 51116685

Openingsuren

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 17.00
Woensdag 9.00 – 17.00
Donderdag 9.00 – 17.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Zaterdag Op afspraak

Sociale media

ProTech Monte-Carlo Westland

Hofstraat 73, 2675BB HONSELERSDIJK
Tel. – 0174 509 409 westland@protech.mc
crossmenuchevron-downarrow-right