fbpx
Hofstraat 73, 2675 BB Honselersdijk
westland@protech.mc
0174 509 409

AT THE VERY HEART OF AUTOMOBILE

ProTech® Monte-Carlo, geboren in Monaco
 • PROTECH MONTE CARLO

  DE ADMINISTRATIEVE KANTOREN VAN PROTECH® MONTE-CARLO, DE AUTOVERZORGINGSCENTRA EN R&D-LABORATORIA DRAAIEN ALLEN MEE IN DE KERN VAN DE AUTOSECTOR.
 • GRAND PRIX VAN MONACO

  DIT UNIEKE STADSCIRCUIT DAT IN 1929 WERD AANGELEGD, MAAKT VAN MONACO HET MIDDELPUNT VAN DE OUDSTE EN MEEST PRESTIGIEUZE MOTORRACE TER WERELD. MET ZIJN SMALLE CIRCUIT DAT INHALEN MOEILIJK EN SOMS ZELFS ONMOGELIJK MAAKT, IS DE GRAND PRIX VAN MONACO OOK EEN VAN DE TECHNISCH MEEST UITDAGENDE RACES. VAN GRAHAM HILL TOT JACKIE STEWART, NIKI LAUDA, ALAIN PROST, AYRTON SENNA EN MICHAEL SCHUMACHER, EN RECENTER NICO ROSBERG: DE GROOTSTE FORMULE 1-PILOTEN HEBBEN HIER STUK VOOR STUK GEWONNEN.
 • RALLY VAN MONTE CARLO

  DE EERSTE RACE IN HET WERELDKAMPIOENSCHAP RALLY: DE RALLY VAN MONTE CARLO IS DE OUDSTE ETAPPE OP DE KALENDER. DEZE RALLY OP ASFALT DAAGT DE PILOTEN UIT MET ONVOORSPELBAAR WEER EN WISSELENDE OMSTANDIGHEDEN DOOR DE BERGEN, WAT DEZE RALLY EEN UNIEKE UITDAGING MAAKT. SÉBASTIEN LOEB HEEFT MAAR LIEFST 7 KEER GEWONNEN!
  EN VERGEET OOK DE HISTORISCHE RALLY VAN MONTE CARLO NIET, VOOR DE MENSEN DIE NOSTALGISCH TERUGDENKEN AAN HET MONTE CARLO UIT VERVLOGEN TIJDEN!

Maker van Aesthetic Solutions sinds 1989

THE BIRTH OF A CALLING

ProTech® Monte-Carlo, gevestigd in het Prinsdom Monaco, wilde vanaf de eerste dag de mooiste auto's op de Rock laten schitteren. In 1989 richtte ProTech® Monte-Carlo zijn eerste autoverzorgingscentrum voor voertuigen op in Monaco, waarbij het zorgvuldig zijn producten selecteert en de allerbeste behandelingen biedt aan de prestigieuze voertuigen van zijn klanten in het Prinsdom.

DE ZOEKTOCHT NAAR UITMUNTENDHEID

In 1990 zette het bedrijf een nieuwe stap voorwaarts door een eigen R&D-laboratorium op te zetten en producten te creëren die perfect aan zijn behoeften en de eisen van zijn klanten voldoen. Na enkele maanden samenwerking met de technische teams werd het eerste productgamma geproduceerd door ProTech® Monte-Carlo geboren. De meer dan 20 jaar nabijheid tussen de R&D- en technische teams is het geheim achter de uitzonderlijke productassortimenten gemaakt door ProTech® Monte-Carlo
ONTDEK DE PRODUCTEN

ProTech Monte-Carlo – WESTLAND

Hofstraat 73, 2675BB Honselersdijk
KVK nummer: 51116685

Openingsuren

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 17.00
Woensdag 9.00 – 17.00
Donderdag 9.00 – 17.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Zaterdag Op afspraak

Sociale media

ProTech Monte-Carlo Westland

Hofstraat 73, 2675BB HONSELERSDIJK
Tel. – 0174 509 409 westland@protech.mc
crossmenuchevron-down