fbpx
Hofstraat 73, 2675 BB Honselersdijk
westland@protech.mc
0174 509 409

RAMEN TINTEN

Onderscheidend en beschermend tegen zonlicht

Beschermt tegen hitte
Altijd hoge kwaliteit folies
Inclusief perfecte afwerking
Met ruim 20 jaar ervaring in esthetische oplossingen hebben we een naam hoog te houden. Dit vertaalt zich onder andere in de beste kwaliteit window tinting van ProTech®. Onze getinte ruiten bestaan uit hoogwaardige folies en worden op specialistische wijze aangebracht voor het perfecte resultaat.

Onze experts tonen u graag de verschillende soorten getint glas om uw honger naar personalisatie te stillen en optimale bescherming te bieden tegen hitte en zonlicht.
DE VOORDELEN VAN GETINTE RAMEN

DE VOORDELEN VAN GETINTE RAMEN

BESCHERMING TEGEN UV

UV-straling is schadelijk voor de mens en de belangrijkste oorzaak van het verkleuren van materialen. Een getinte ruit blokkeert de UV-straling voor meer dan 99%, terwijl dit bij een onbehandelde ruit amper 40% is. De ProTech® tint-folies beschermen en voorkomen het verkleuren van de oppervlakken in uw auto.

COMFORT

De ProTech® tint-folies filteren en verminderen verblinding aanzienlijk, veroorzaakt door koplampen en lichtinval van de zon. Het visuele comfort van de bestuurder, maar ook dat van de passagiers wordt hierdoor sterk verbeterd. De ProTech® tint-folies kaatsen tot 77% van de warmte van de zon terug en fungeren zodoende als heuse warmte-isolatoren die in de zomer de hitte in uw auto zoveel mogelijk reduceren.

PRIVACY

De getinte folies garanderen discretie ongeacht de omstandigheden en houden nieuwsgierige blikken op afstand. U kunt zo veilig en onopgemerkt mensen en spullen vervoeren zonder meteen de aandacht te trekken.

VEILIG RIJDEN

Ons assortiment veiligheidsfolies onder de naam “Serenity” biedt uitstekende protectie in geval van een ongeluk, overval of brand. Met deze folies, die twee keer zo dik zijn als een normale tint-folie, wordt de ruit nóg beter beschermd tegen barsten en profiteert u van een uitzonderlijke weerstand tegen hitte, tot wel 900 graden Celsius!

10 JAAR GARANTIE

Onze folies hebben een garantie van 10 jaar* op barstjes, luchtbelletjes en verkleuring. *Raadpleeg uw ProTech® expert in de buurt voor de lokale richtlijnen.

CLEAR BOX

Na behandeling bieden wij u een speciaal assortiment ProTech® producten en accessoires aan voor perfect onderhoud van de getinte ramen.

CONTACTEER ONS / OFFERTE

ProTech Monte-Carlo – WESTLAND

Hofstraat 73, 2675BB Honselersdijk
KVK nummer: 51116685

Openingsuren

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 17.00
Woensdag 9.00 – 17.00
Donderdag 9.00 – 17.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Zaterdag Op afspraak

Sociale media

ProTech Monte-Carlo Westland

Hofstraat 73, 2675BB HONSELERSDIJK
Tel. – 0174 509 409 westland@protech.mc
crossmenuchevron-downarrow-right