fbpx
Hofstraat 73, 2675 BB Honselersdijk
westland@protech.mc
0174 509 409

EÉN PASSIE

Passie voor detail
In onze dienstverlening telt elk detail: van het zorgvuldig schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken tot aan het aanbrengen van de snijrand bij beschermfolies en de montage + demontage van onderdelen in geval van car wrapping. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Deze zorgvuldige aanpak stelt ons in staat om zonder enig risico te kunnen werken aan de zeldzaamste en de meest kwetsbare, exclusieve voertuigen.

GELAUWERDE ERVARING

Dankzij de uitmuntende kennis van onze producten en de toepassing ervan, zorgen we voor gemoedsrust en betrouwbaarheid voor raceteams, professionele racecoureurs en ervaren amateurs.

ELK DETAIL IS BELANGRIJK

Het onderhoud van een racewagen is een niet te onderschatten uitdaging. Een vuile voorruit, een beslagen vizier – de luttele seconden die nodig zijn om ze te reinigen kunnen het eindresultaat ingrijpend beïnvloeden.

GEDEELDE WAARDEN

ProTech® Monte-Carlo deelt sterke waarden met zijn partnerteams op basis van succes, overleg en sportiviteit. Er is maar één doel: uitblinken op de baan!

Door onze passie voor auto’s belanden we
op de beste racebanen ter wereld.

Onze esthetisch oplossingen

Onze passie komt tot uiting in de zorg die we besteden aan elk van onze diensten. Wij zijn het enige bedrijf dat u ondersteunt tot ver voorbij de dienst op zich. We bieden u producten aan die specifiek werden ontworpen om uw auto ook na de behandeling in topconditie te houden en de effecten van de behandeling nog langer zichtbaar te laten zijn.

THE BIRTH OF A CALLING

Een dagelijks doel dat vorm krijgt via concrete behandelingen, ondersteund door een bedrijf dat de uitdaging van deze ambitie ten volle aangaat.
EXCELLENTIE & TECHNOLOGIE

THE BIRTH OF A CALLING

Ontdek deze unieke ontmoetingsplaats en de diensten die er worden aangeboden.
SPA FOR CARS

ProTech Monte-Carlo – WESTLAND

Hofstraat 73, 2675BB Honselersdijk
KVK nummer: 51116685

Openingsuren

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 17.00
Woensdag 9.00 – 17.00
Donderdag 9.00 – 17.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Zaterdag Op afspraak

Sociale media

ProTech Monte-Carlo Westland

Hofstraat 73, 2675BB HONSELERSDIJK
Tel. – 0174 509 409 westland@protech.mc
crossmenuchevron-down